Dråbens Nemme Drinks...

...vi har samlet de bedste, nemmeste drinks. 100% succes. Kun 2-3 ingredienser. Så er der fest. Alle smager fantastisk og er nemme at håndtere. Og husk: Hvis du holder selskab, så er det velkomstdrinken, der ligesom definerer aftenen. Hvis den er god, så smager alt andet som regel godt. Ligesom en god forret - for eksempel vichyssoise - hvis du laver den til perfektion, så kan du servere burger til hovedret og jordbær med fløde til dessert og det hele vil smage himmelsk. Start på toppen.

Balkan Spritz - alpeurter og frugt


Fantastisk mild og smagfuld drink. Amaro fra Alperne, grapesoda og tonic. Voila.
Se den her.

 

Boulevardier - Den stærke


Obs. stærk! Boulevardier er Negroniens amerikanske fætter. Den er farligt behagelig fordi gin er ude og bourbon er inde. Så den er mere smooth end en Negroni. Det er fantastisk. Men stærkt.
Se den her.

 

Vermouth Domingo - Den nemme

 Et godt glas vermouth er den nemmeste måde at starte en fest. Vermouth, isterninger og en skive citrus. Vermouth er jo en færdigblandet cocktail, så det bliver ikke nemmere.
Se dem her.

 

Gin og tonic

Se gin her.

 

Boblende Rabarber

Se den her.

 

Dry Martini

Se den her.

 

Portonic (Hvid portvin og tonic)

 

Se den her.

 

Milano Torino

Se den her.

 

Vermouth Moderne med grape

Det her er La Vie Moderne. Vermouth Moderne er spækket med smag. Frugtet syrlig vin med dejlig sødme og fantastisk let citrus/urtet duft. Det er en party starter uden sidestykke. Se den her.

 

Negroni

Oh - hvem drømmer sig ikke tilbage til et tidligere liv hvor du gik gennem Firenzes gader på vej mod dagens første Negroni kl 16. Igen.
Se luksus-negronien her.

 

Paloma

Se den her.

 

Spritz

Se den her.

 

 

 

Bare for guds skyld. Husk.
- Køb isterninger udefra - rigeligt. De er flotte og nemme. 1 pose is fra supermarked er ca 20-25 drinks. 
- Små lækre glas eller hvidvinsglas. Tiden er ikke til bowler. Hellere små præcise og smagfulde drinks! Og fyld dem altid med frisk is og nogle skiver citrus.

Skål!