Dråbens Nemme Drinks...

...vi har samlet de bedste, nemmeste drinks. 100% succes. Kun 2-3 ingredienser. Så er der fest. Alle smager fantastisk og er nemme at håndtere.

Balkan Spritz - alpeurter og frugt

Fantastisk mild og smagfuld drink. Amaro fra Alperne, grapesoda og tonic. Voila.
Se den her.

 

Adonis - Ren klasse - ikke for stærk

Ok. Wow en flot titel på en cocktail. Altså, som i wow-wow.  Så kan du sige til dine gæster: "Her får du lige et stk. Adonis..."  (blinke - smile kækt) ... Men nok om det. Adonis er nok en af vores favoritcocktails. Så simpelt, så nemt, så klassisk og ikke alt for stærkt. Og så er det super nemt at prøve forskellige varianter af denne med forskellige søde vermouth.
Se den her.

 

Vermouth Domingo - Den nemme

Et godt glas vermouth er den nemmeste måde at starte en fest. Vermouth, isterninger og en skive citrus. Vermouth er jo en færdigblandet cocktail, så det bliver ikke nemmere.
Se dem her.

 

Gin og tonic - klassikeren

Gin og tonic er klassikeren over dem alle. Det er simpelt, bitter-sødt og forfriskende. Se gin her.

 

Boblende Rabarber

Cava toppet med rabarber-gin-likør. Simpelt og elegant! Se den her.

 

Dry Martini

Det er cocktailklassikeren over dem alle. Dry Martini. Gin eller vodka og vermouth. Den er lige så stærk som den er klasse. Se den her.

 

Portonic (Hvid portvin og tonic)

 

Hvid portvin og tonic er et forfriskende bekendtskab. Den er mildere end gin og tonic og smager også mere frugtet og mildere - men til gengæld kan du drikke flere af dem uden problemer:) Se den her.

 

Milano Torino - Negroniens ophav - men mild

Milano Torino er faktisk ophavet til Negroni. Den består af rød amaro (ligesom Campari) fra Milano og vermouth fra Torino - ergo Milano Torino. Det er en helt fantastisk intens og bittersød italiensk fornøjelse. Og ikke så stærk som Negroni. Se den her.

 

Vermouth Moderne med grape

Det her er La Vie Moderne. Vermouth Moderne er spækket med smag. Frugtet syrlig vin med dejlig sødme og fantastisk let citrus/urtet duft. Det er en party starter uden sidestykke. Se den her.

 

Negroni

Oh - hvem drømmer sig ikke tilbage til et tidligere liv hvor du gik gennem Firenzes gader på vej mod dagens første Negroni kl 16. Igen.
Se luksus-negronien her.

 

Paloma - Tequila og grape

Paloma er en af de simpleste og bedste drinks i verden. Det er så vildt læskende og frugtet. Sødt og med et lille bittert kick fra grapesodaen. Der er stadig mange, der er en smule forskrækkede over tequila. Men hvis man prøver denne klassiker en enkelt gang, så er man hooked. Det er så godt. Se den her.

 

Spritz

Spritz har I flere år været populær på diverse caféer og barer rundt om i landet. Men der findes mange alternativer som smager af meget, meget mere end den man kender. For eksempel med Berto Aperitivo der er spækket med appelsinsmag og gode urter fra Alperne. Det er 110% godt! Se den her.

 

 

 

Nota Bene
- Køb isterninger i supermarkedet - rigeligt. De er flotte og nemme. 1 pose is fra supermarked er ca 20-25 drinks. 
- Små lækre glas eller hvidvinsglas. Tiden er ikke til bowler. Hellere små præcise og smagfulde drinks! Og fyld dem altid med frisk is og nogle skiver citrus.

Skål!