Om os

Den Sidste Dråbe er en lille familiedrevet spiritushandel. Vi finder tidens bedste flasker og de små, nye, spændende producenter til dig.

Vi har samlet tidens bedste flasker på et sted.

Om os selv
Naja er uddannet geograf og Frederik er uddannet litterat med speciale i russisk druklitteratur. Frederik har læst om de russiske vodkaforfattere så som Bulgakov, Vysotskij, Erofejev og de mere kendte som Pusjkin, Dostojevskij og Gogol. Det kan lyde som en mærkelig uddannelse, der ikke fører til noget konstruktivt. Og det er netop formålet. Der er ingen praktisk nytte i at være specialiseret i et sådan emne. Så Frederik startede med at lave Den Klodsede Bjørn Vodka sammen med en gruppe venner for 8 år siden - dengang vores søn Vladimir (Opkaldt efter protest folkesangeren Vladimir Vysotskij) blev født. Det var netop med udgangspunkt i Den Klodsede Bjørn Vodka, at vi åbnede den første lille bitte butik i Jægersborggade i 2014. Det blev dog hurtigt klart, at der måtte være et bredere sortiment end blot vodka.

I Dråben skal de flasker som vi har være nogle, som de fleste kan forstå og være med på. Vi snobber ikke spiritus. Vi kan lide at lære alle genrer at kende og det tror vi, de fleste kan, hvis de får lov at smage det i øjenhøjde - så at sige. Så Dråben er ikke en katedral for de vildeste nørdeflasker eller de dyreste flasker. Det er flasker, som er til at drikke og i butikkerne har vi smagsprøver på det meste, så man selv kan prøve det.
 
Hilsen Frederik og Naja
 
 
Info om Dråben
Vi har to butikker. Én på Nørrebro og en på Vesterbro i København.


Ved spørgsmål eller henvendelser er du velkommen til at skrive til vores mail: info@densidstedraabe.dk eller på vores Facebook-konto.


Du kan også ringe til vores butik i Jægersborggade. Vi skal dog oplyse, at vi til tider ikke tager telefonen, hvis der er travlt i butikken. Så hvis du vil være sikker på svar, så skriv en mail:)


Tlf. 6463 5922
Mail: kontakt@densidstedraabe.dk