Om os

Den Sidste Dråbe er en lille familiedrevet spritushandel. Ligesom i gode gamle dage. Vi bruger meget tid og energi på at finde de bedste flasker og forsøger at finde de små, nye, spændende producenter, der ikke er ejet af alle spiritusgiganterne. Det kan ikke altid lade sig gøre, men vi prøver.

Vi tror at mange ønsker sig efter steder, hvor der ligesom er valgt lidt for en i forvejen. Så man ved, at man har samlet det bedste et sted. Til en rimelig pris og flasker, der er til at drikke og ikke til at samle. Så vi har fravalgt mange af det dyre samlerflasker på forhånd. Spiritus er en levende kultur der skal bruges og ikke gemmes.


Om os selv
Naja er uddannet geograf og Frederik er uddannet litterat med speciale i russisk druklitteratur. Og det startede måske der. Frederik lavede Den Klodsede Bjørn vodka sammen med en gruppe venner for 6 år siden - dengang vores søn Vladimir blev født. Da Bjørnen skulle have et kontor fik vi vores første lokale i Jægersborggade - men vi kunne kun få det, hvis vi lavede en butik. Så vi lavede Dråben. Og vi ved, at det kan lyde som to novicer, der træder ind i spiritusbranchen uden at kende den. Og det er vi faktisk stolte af og det holder vi fast i fordi det skal ikke være så højpandet og umuligt at lære spiritus at kende. 


De flasker vi har skal være nogle, som de fleste kan forstå og være med på. Vi snobber ikke spiritus. Vi kan lide det og det tror vi, de fleste kan, hvis de får lov at smage det i øjenhøjde - så at sige. Så Dråben er ikke en katedral for de vildeste nørdeflasker eller de dyreste flasker. Det er flasker, som er til at drikke og i butikkerne har vi smagsprøver på det meste, så man selv kan prøve det.

Hilsen Frederik og Naja

 

 

Info om Dråben

Vi har to butikker på Nørrebro og Vesterbro i København. 

Ved spørgsmål eller henvendelser er du velkommen til at skrive til vores mail: info@densidstedraabe.dk eller på vores Facebook-konto.

Du kan også ringe til vores butik i Jægersborggade. Vi skal dog oplyse, at vi til tider ikke tager telefonen, hvis der er travlt i butikken. Så hvis du vil være sikker på svar, så skriv en mail:)

Tlf. 6463 5922
Mail: kontakt@densidstedraabe.dk